FB TW PIN NWS

Kulüpler Birliği, Fenerbahçe’yi reddediyor

2006-11-14
Kulüpler Birliği Vakfı'nın yarın İstanbul'da yapacağı toplantıda Futbol Federasyonu Genel Kurulu'yla ilgili olarak herhangi bir karar alıp almayacağı merak edilirken, birliğin Fenerbahçe'nin üyeliğini dondurduğu ve ilk mütevelli heyeti toplantısında sarı lacivertli kulübün üyeliğini düşürme kararı aldığı öğrenildi.

2005 Kasım ayında yapılan Kulüpler Birliği genel kurulundan bu yana vakfın 7 toplantısına katılmayan Fenerbahçe'nin de yarın yapılacak toplantıya İkinci Başkan Nihat Özdemir'in temsilciliğinde katılacağı açıklanmıştı. Bu önemli toplantı öncesinde Kulüpler Birliği'nin aldığı kararla Fenerbahçe'nin üyeliğini dondurduğu ve mütevelli heyeti toplantısında da sarı lacivertli kulübün üyeliğini düşürme kararı aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe konuşturulmayacak

Ayrıca yarın ki toplantıda kulüpler birliği üyelerinin Fenerbahçe'nin olası konuşma isteğine de karşı çıkacağı ve sarı lacivertli kulüp yetkilisine özellikle de seçim konusunda hiçbir yorum yaptırılmayacağı bildirildi.

Bu arada Kulüpler Birliği üyelerinin büyük çoğunluğunun toplantıda Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve eski yöneticileri hakkında açılan davanın yargıda bulunması nedeniyle, davayla ilgili yargıdan bir karar çıkıncaya kadar sessiz kalmak konusunda görüş birliğine vardıkları ve büyük ihtimalle de yarın yapılacak toplantıda genel kurulla ilgili olarak herhangi bir görüş bildirmeyecekleri ifade edildi.