FB TW PIN NWS

Hacker darbesi

2006-12-23
Kanlı terör örgütü PKK'nın yan kollarından Parastina Gel ve Kürdistan İşçi Partisi'nin internet siteleri, kendilerine 'Türkiye Milliyetçi Komando Ordusu' adını veren Türk bilgisayar korsanları tarafından ele geçirildi.

www.parastina-gel.com ve www.kurdistan-ip.org sitelerini çökerten korsanlar, terörün yayınını yapan diğer bölücü sitelere de sızarak eğitim ve görüşme notlarını çalıp güvenlik kuvvetlerine ulaştırdılar.

Üniversite eğitimi alan 10 Türk genci tarafından 2 gün önce kurulan ve kendilerine 'Türkiye Milliyetçi Komando Ordusu' ismini seçen bilgisayar korsanları, üyelik sistemi ile çalışan sitelerde de teröristlere eğitim verildiğini saptadılar.

Ekip adına Tercüman'a konuşan Z.A., terör örgütü propagandası yapan birkaç site kaldığını, yakında onların yayınına son vereceklerini dile getirdi.

Z.A., 'Bu yayınlar sonsuza kadar durduruldu. Böyle güzel bir olayı tüm şehit ailelerinin bilmesini istedik. Onlar da bu gibi başırıları görsünler istedik' dediler. Terörü karşı dağlarda Mehmetçik'in, sanal dünyada ise Türk korsanların mücadele ettiğine dikkat çekeh Z.A., 'Biz Türk korsanlar olarak dünyada bu konuda üst sıralara tırnandık ve dolayısı ile bizden artık korkuyorlar. Bizler dosta güven düşmana korku salarız. Güzel ülkemizin bölünmez bütünlüğüne uzatılan elleri kırmasını da biliriz. İşte biz de sanal alemde bunu yapıyoruz' dedi.

Yeni kurulan ekip, ele geçirdikleri sitede şehitlerimizi anlatan bir film yayınlarken, Kuran-ı Kerim'de Ali İmran ayetinde yer alan, 'Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyiniz. Onlar diridirler' sözüne de yer veriyorlar. Korsanlar siteye, 'Bu siteye devlet-i ebed muddet ülküsüne gönül veren ve bu uğurda, 'Gül bahçesine girercesine kara toprağa düşen' aziz şehitlerimiz adına el konulmuştur' yazısını ekliyorlar.