FB TW PIN NWS

Axl Rose Güzel Modeller İstedi

2006-07-12
Axl Rose hem konser alanındaki özel odasında, hem de otel odalarında iki ayrı vazoda kırmızı, beyaz güller, konser sonrası verilecek ‘after party’ için ise güzel modellerin gelmesini istedi.

Dünya starlarını Türkiye sahnelerinde görmeye alışan müzikseverlerin bugünlerde gelmesini dört gözle beklediği bir grup var, Guns N’Roses. Ama ne var ki, Türkiye’ye efsane grubun üyelerinden önce konserle ilgili talep listeleri geldi...

Organizasyonu üstlenen Rockİstanbul üyeleriyle konserin verileceği Kuruçeşme Arena’da buluştuk ve hazırlıklar hakkında bilgi aldık.Basında da geniş yankı bulan talep listenin en başında grubun güvenliği ile ilgili istekler geliyor. Konser sözleşmesinde güvenliğe ait 6 ayrı sayfa bulunduğunu belirten Rockistanbul Proje Direktörü Burçin Aksay, “Konser alanının içinde kendilerine ait çok ayrı bir alan istiyorlar. Seyircilere ilişkin de çok ciddi istekleri var. İçeriye hiçbir şekilde fotoğraf makinesi ve kamera almıyorlar. Zincirli kemer bile alınmayacak” dedi.

‘VEJETARYEN MÖNÜ OLSUN’

Axl Rose’un hem konser alanındaki özel odasında, hem de otel odalarında iki ayrı vazoda kırmızı, beyaz güller istediğini, aslında bunun grubun ismiyle ilgili olduğunu belirten Burçin Aksay, “Vejetaryen ürünler istiyorlar. Yani hiçbir şekilde hayvansal ürünlü menüler olmayacak. Özelikle Axl Rose hindi yemek istemediğini belirtti. Bir de çok ciddi alkol talepleri var. Şu anda onları karşılamakla uğraşıyoruz. Çünkü istediklerini bir kısmı Türkiye’de yok, Avrupa’dan gelecek. Burada olmayan üretilmeyen enerji içecekleri istediler” dedi.

‘AFTER PARTY’YE GİRİŞ ŞİFRELİ

Şimdilerde herkesin dilinde Guns N’Roses’ın konser sonrası vereceği ‘after party’ var. Partinin davetlileri Axl Rose’un isteği doğrultusunda belirleniyor. İlk sırada ise modeller var. Tek isteklerinin İstanbul’un çok iyi bir klübünde, fotomodellerin, mankenlerin, VIP insanlarının katılacağı bir parti düzenlemesi olduğunu belirten Aksay, “Biz de onun hazırlıklarını yapıyoruz. Aslında şu anda partinin yeri belli ama henüz açıklamıyoruz. İnsanlara özel davetiyeler gidiyor. O davetiyelerde belli şifreler olacak, insanlar partiye o şifrelerle giriş yapabilecek” dedi.

Modelleri hangi kriterlere göre davet edeceklerini soruyoruz...

Şu sıralar önemli insanlardan, konserden çok konser sonrası partiye gelmek için talep var olduğunu söyleyen Aksay, basında çıkan haberlerden sonra, kendilerinin kişilere ulaşmasına gerek kalmadan, çok ciddi bir talep geldiğini ve taleplerin çoğunu karşılamak istediklerini belirtti.

Guns N’Roses, dünya turnesi kapsamında 12 Temmuz Çarşamba akşamı Kuruçeşme Arena’da binlerce hayranı ile buluşacak. Parti ise konserden hemen sonra...