FB TW PIN NWS

Volkan Demirel stadyumu terk etti

2014-11-16
Kazakistan maçı öncesi ay yıldızlı ekibimizin ilk 11'inde yer alan Volkan Demirel, ısınmak için çıktığı sahada taraftarların küfürlerine maruz kalınca isyan etti. Tecrübeli futbolcu, teknik heyetin ikna çabalarına rağmen stadı terk edip gitti. Volkan karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında takım arkadaşı Emre Belözoğlu ile stadyuma geri döndü ve ikili soyunma odalarının bulunduğu bölgeden stadyuma giriş yaptı.

Yedek kaleciler Volkan Babacan ve Harun Tekin ile ısınmaya çıkan Volkan Demirel’e sahaya çıktığında, TT Arena'nın tribünlerinden hem alkış hem de ıslıklar geldi.

Yaklaşık 10 dakika boyunca sahada ısınma hareketleri ile maça hazırlanan Volkan Demirel, kale arkasına döndüğü sırada ıslık sesleri yükseldi. Taraftarların yer yer gösterdiği protestolar üzerine Volkan Demirel eldivenlerini çıkardı ve “Ben gidiyorum. Ayıptır” diyerek taraftara tepki gösterdi. Tecrübeli eldiven daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu.

Fatih Terim yaşanan olayla ilgili şu ifadeleri kullandı:
“Açıkçası olan olayla ilgili soyunma odası ve dışarısında neler olduğunu ve bu süreci değerlendirmemiz gerekiyor. Olaylar olduğunda biz soyunma odasındaydık. Herkesle konuşup neler olduğunu net bir şekilde görüp, ona göre bir değerlendirme ve bilgilendirme yapacağız. Volkan stadı terk etmedi. Buradaydı. Zaten belinin ağrımasıyla ilgili bir rapor tutulması için burada olmak zorundaydı.
Soyunma odasındaydı. Takım arkadaşlarına başarılar diledi.”