FB TW PIN NWS

Emre Belözoğlu'nun yeni takımı belli oldu.

2015-07-07
Emre Belözoğlu'nun yeni takımı belli oldu.
Emre Belözoğlu'nun yeni takımı belli oldu.

Fenerbahçe'nin sözleşme yenilemediği Emre Belözoğlu ile Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehirspor 2 yıllık anlaşma sağladı. İmza töreni yarın düzenlenecek.

27 Haziran 2015 tarihinde Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo tarafından Belözoğlu'nun sözleşmesinin yenilenmeyeceği açıklanmıştı. Fenerbahçe ile yolları ayrılan Emre Belözoğlu'nun yeni takımı belli oldu. Tecrübeli futbolcu, yeni sezonda Medipol Başakşehir için top koşturacak. Turuncu-lacivertli kulüp, 34 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Galatasaray altyapısında yetişen Emre Belözoğlu, sarı-kırmızılı takımın ardından Inter, Newcatle United, Fenerbahçe ve Atletico Madrid'de görev yaptıktan sonra yeniden Fenerbahçe'ye dönmüştü.

Milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, "Emre Belözoğlu yurt dışında forma giyecek" ifadelerini kullanmıştı.

Kulüpten alınan bilgiye göre, 35 yaşındaki milli futbolcuyla lacivert-turunculu ekibin 2 yıllık anlaşmaya vardığı ve imza töreninin yarın Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılacağı belirtildi.