FB TW PIN NWS
BioRank 1045

Hülya Emin

Doğum tarihi : 12.Şubat.1997
Hülya Emin kaç yaşında : 27
Kilo & Boy :
Burcu : Kova
Hülya Emin doğum yeri : Mestanlı, Bulgaristan

Hülya Emin Biyografisi

Hülya Emin, 12 Şubat 1997 tarihinde Bulgaristan Mestanlı’da doğmuştur. Hülya Emin, aslen Türk kökenlidir. İlk öğretim yıllarını Bulgaristan’da tamamlamıştır. Daha sonra ailesi ile birlik İsveç, Stockholm Şehri’ne daha iyi bir eğitim alabilmek üzere yerleşmiştir. Sonrasında Orta öğretim ve lise eğitim hayatını (Kungsholmens Västra Gymnasium) tiyatro eğitimi (Kulturama) ve Üniversite (TUC Tandsköterska) birincilik ile tamamlamıştır.
Yardım sever İş Kadını Hülya Emin, Yüksek Lisans eğitimlerini tamamlamasının ardından İsveç, Stockholm Şehri’nde Diş Hekimi Asistanı olarak göreve başlamıştır. Ayrıca kendisi oyunculuk hayatında da birçok önemli ünlü Türk Sinema Oyuncuları ile dizilerde yer alarak projelere imza atmıştır.

Bu başarıların ardından, insanlara yardım severliği ile güler yüzü ile tanınan İş kadını ve oyuncu Hülya Emin 14 Mart 2023 X Turkey Awards Yılın En Başarılı Oyuncusu ve İş Kadını Ödülünü almaya hak kazanmıştır.

21 Haziran 2022 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya başlayan, başrollerinde Erdal Özyağcılar'ın oynadığı "Balkan Ninnisi" adlı dizide oynadı.

Resmi Tiktok Hesabı: @hulyaemin.official
Resmi İnstagram Hesabı: @hulyaemin.official
Youtube Video Kanalı: @hulyaemin6727

2022 yılında senaryosunu Ramazan Er’in yazdığı, yönetmenliğini Bedel Art’ın yaptığı “Batıl” adlı korku filminde doktor Aylin karakterini canlandırdı.

Filmleri :
2022 - Balkan Ninnisi (Tv Dizisi)
2022 - Batıl (Doktor Aylin) (Sinema filmi)


Kaynak:Biyografi.info

Hülya Emin videoları

Tüm Hülya Emin videoları

Hülya Emin için yapılan aramalar

Hülya Emin, Hülya Emin biyografi, Hülya Emin hayatı, Hülya Emin özgeçmişi, Hülya Emin hakkında, Hülya Emin doğum yeri, Hülya Emin fotoğraf, Hülya Emin video, Hülya Emin resim, Hülya Emin kimdir?, Hülya Emin kaç yaşında?, Hülya Emin nereli, Hülya Emin memleketi