FB TW PIN NWS

Zico: Artık bu işin şakası yok

2007-04-20
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Gaziantepspor maçını kazanmaları gerektiğini belirterek, ''Şampiyon olmak isteyen takımımız için artık işin şakası kalmadı'' dedi.


Zico, FBTV'ye yaptğı açıklamada, Vestel Manisaspor maçında beklenmedik puan kayıpları yaşadıklarını, kaybedilen puanları telafi etmeleri gerektiğini söyledi.


Gaziantepspor maçından 3 puan almak zorunda olduklarını dile getiren Zico, ''Bizim için kader haftası diyebileceğimiz bir haftaya giriyoruz. Gaziantepspor ile oynadıktan sonra kupada Beşiktaş ile, daha sonra da evimizde Denizlispor ile oynayacağız. Gaziantepspor maçı, bizim olduğu kadar onlar için de zor olacak. Biz şampiyon olmak istiyoruz, onlar ligi iyi bir yerde bitirmek. Şampiyon olmak isteyen takımımız için artık işin şakası kalmadı. Final toplarını, final vuruşlarını iyi kullanırsak, maçtan galibiyetle ayrılabiliriz'' diye konuştu.


Appiah'ın son durumuyla ilgili bilgi de veren Zico, Ganalı oyuncunun çok önemli, savaşçı, tekniği yüksek bir futbolcu olduğunu, ancak bir süredir sakatlığının bulunduğunu vurgularken, yerine oynayacak futbolcunun da en az onun kadar takıma yararlı olacağını söyledi.