FB TW PIN NWS

Yılbaşının en gözde hediyesi

2006-12-23
Yeni yıl öncesinde, müşterilerinin önceki yıllardaki taleplerini dikkate alan mağaza ve alışveriş merkezlerinin yeni yıla özel hazırladıkları iç çamaşırı reyonları büyük ilgi görüyor.

Yeni yıl alışverişi için mağaza ve alışveriş merkezlerini dolaşanların en fazla bu reyonlardan alışveriş yaptıkları, iç çamaşırlarında en çok tercih edilen rengin ise kırmızı ve tonları olduğu bildirildi.

Yeni yıl ve Kurban Bayramı tatiline yaklaşık bir hafta kala vatandaşlar alışveriş telaşına düştüler. Kimi vatandaşların kendilerine ve çocuklarına bayramlık giysi almak için aşındırdıkları alışveriş merkezleri ve mağazalar, sevdiklerine yeni yıl hediyesi almak isteyenlerin de akınına uğruyor.

Alışveriş merkezlerinin yetkilileri, özellikle yeni yıl alışverişine çıkanların çoğunluğunun, eş ve sevgilileri için iç çamaşırı, çocukları için ise oyuncak almayı tercih ettiklerini bildirdiler.

Erkeklerin hediye seçiminde kırmızı ve tonları ile şeffaf iç çamaşırlarını tercih ettiklerine işaret eden yetkililer, yeni yılda hediye olarak kendilerine kırmızı iç çamaşırı hediye edilmesine alışan kadınların da son yıllarda sevdiklerine aynı renk iç çamaşırı almayı tercih ettiklerini söylediler.

Alışveriş merkezlerinde, kırmızı renkli, üzerinde Noel Baba ve farklı karikatür kahramanlarının figürlerinin bulunduğu boxerlar de talep görüyor. Bu arada, kadınların hediye olarak bir diğer tercihinin kravat olduğu, kişilerin dost ve sevdiklerine hediye etmek üzere aldıkları ürünler arasında kırmızı mumun da bulunduğu kaydedildi.