FB TW PIN NWS

Tarkan Pınar Dilek'le Evlendi, Sosyal Medya Yıkıldı

2016-05-03
Tarkan Pınar Dilek'le Evlendi, Sosyal Medya Yıkıldı
Tarkan Pınar Dilek'le Evlendi, Sosyal Medya Yıkıldı

29 Nisan 2016 tarihinde Tarkan'ın Tarabya’daki lüks villasının bahçesinde gerçekleşen törenle 5 yıldır birlikte olduğu Pınar Dilek ile evlendi.

Megastar’ın dün Tarabya'daki villasında sade bir törenle yüzük taktığı Pınar Dilek’in sanatçının çok eski bir hayranı olduğu ortaya çıktı. Bu gelişme Tarkan’ın beş yıl önce Almanya konseri sonrasında kuliste hayranları tarafından çektirdiği fotoğrafla anlaşıldı.

Tarkan ve Pınar Dilek aşkının temellerini atan bu fotoğraf aynı zamanda çiftin aynı karede bulunduğu ilk fotoğraf olma özelliği taşıyor. İddialara göre başarılı popçu Almanya konserinden sonra Pınar Dilek ile sık sık görüşmeye başladı. Arkadaşlık bağlarını güçlendiren çiftin bu yakınlığı kısa sürede aşka dönüştü. Ve dün 5 yıllık ilişki 40 kişinin katıldığı törenle taçlandı.
PINAR ALMANYA DOĞUMLU
Yüzüklerin takıldığı gecenin fotoğrafları pazartesinin en çok konuşulan konusu oldu. Ancak Pınar Dilek'in kim olduğu sorusu da çok tartışıldı. 30 yaşındaki Pınar Dilek hakkında bilinenler ise çok az. 1986 yılında Almanya'nın Duisburg şehrinde doğan Dilek, Elazığ'lı anne ve Şanlıurfa'lı babanın küçük kızı. 1.57 boyundaki genç kadının, Tarkan ile Almanya konserinde tanıştığı biliniyor.

Tarkan'ın özellikle kadın hayranları yorumlarıyla sosyal medyayı salladı.

Tarkan'ın Pınar Dilek ile evliliği bugün magazin gündemine bomba gibi düştü. 29 Nisan Cuma günü Tarkan'ın Tarabya'daki lüks villasının bahçesinde gerçekleşen törene çiftin aile yakınları katıldı. Sade bir törenle dünyaevine giren çiftin düğün törenini önümüzdeki günlerde yapacağı öğrenildi.

Megastar Tarkan'ın büyük aşk yaşadığı sevgilisi Pınar Dilek'le evlenmesi sosyal medyayı salladı. Özellikle kadın hayranları, Tarkan'ın gizli evliliğiyle ilgili çok sayıda yorum yaptı.

İŞTE O YORUMLARDAN BAZILARI:

"Sabah sabah dunya basima yikildi

Öğleden sonra annem arayacak "Tarkan bile evlendi" diye. Teşekkürler Tarkan, aferin.

Tarkan 5 yıldır birlikte olduğu Pınar Dilek'le evlenmiş.Bize mutluluk dilemek düşer.Hayırlısı olsun.

Megastar Tarkan önceki gün sevgilisi Pınar Dilek ile evlenmiş. Helal olsun, güzel kadın konusunda çıtayı bayağı bir aşağıya çekti.

Pınar Dilek'i güzel bulmayanla arama mesafe koyarım.

Pınar dilek valla çok ballı kızmış ne diyim kaptı lokum gibi çocuğu yalnız gözüm kaldı benim olmalıydı benim.

Yani Tarkan Pınar Dilek'le evlenmese neticede bizimle de evlenmicekti di mi sonuçta hepimizle evlenemez ki üzülmeyin hanımlar.

Gitti gül gibi Tarkan... :( Tarkan ve Pınar Dilek evlendi.

Pınar Dilek vay be Tarkan evlendi ha hiç olmadı bu.

Tarkan ve pınar dilek hayırlı olsun en sevdiğm sanatçı yalnız tarkan o nasıl bir yakısıklılık o nasıl tatlı gülumseme hep mutlu ol.

Tarkan ve Pınar Dilek evlenmiş Bizede mutluluklar dilemek düşer.

Kızın neresi güzel allaşkına bende bu standartlardayım bende güzelim o Zaman bende bi Tarkan hakediyorum.