FB TW PIN NWS

Star Wars'ın yeni filmi bugün vizyona giriyor

2015-12-17
Star Wars'ın yeni filmi bugün vizyona giriyor
Star Wars'ın yeni filmi bugün vizyona giriyor

Jeffrey Jacob Abrams’ın yönetmenliğinde çekilen serinin son filmi "Star Wars: Force Awakens" (Star Wars: Güç Uyanıyor ) filmi bugün (17 Aralık 2015) vizyona giriyor.

Orijinal serinin son filminin 30 yıl ardından Star Wars serisi 7. filmiyle beyazperdeye döndü. Filmde, Return of the Jedi filminin 30 yıl sonrasında yaşananlar anlatılacak.

Serinin altıncı filmi olan ‘Star Wars VI’da Luke Skywalker ve arkadaşlarının Han Solo yu kurtarmak için Tatooine’e yaptıkları yolculuğu ve mücadeleyi izlemiştik. Bu bölümde oğul Luke Skywalker babası Darth Vader ile karşı karşıya gelmişti. Seyirci olarak hikayenin bittiğine inanmıştık. Ama Star Wars/Yıldız Savaşları efsanesi herkesi şaşırtacak biçimde geri dönüyor. Bu yeni bölümde, Harrison Ford’un Han Solo’yu canlandırması hariç, seyirciyi neler beklediği ise başlı başına bir muamma.

Yıldız Savaşları serisinin yedinci filmi olan Star Wars: Güç Uyanıyor'un yönetmen koltuğunda yakın dönem bilimkurgu-aksiyon sinemasının yükselen ismi J.J. Abrams oturuyor. Seyircileri tekrar uzak galaksilere sürükleme hedefindeki filmin yıldız oyuncu kadrosu ise Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew ve Max von Sydow isimlerinden oluşuyor. Senaryo ise Lawrence Kasdan & J.J. Abrams ve Michael Arndt'a ait.

Vizyon Tarihi : 17 Aralık 2015 (2s 15dk)
Yönetmen: J.J. Abrams Senaryo : J.J. Abrams, Lawrence Kasdan ve Michael Arndt
Oyuncular: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew ve Max Von Sydow rol alıyor.
Tür : Macera , Aksiyon , Bilimkurgu
Ülke : ABD