FB TW PIN NWS

"Showgirl ikoncan" olarak lanse edilen Nazlı Hamarat

2012-04-11
"Jennifer Lopez olacağım"
"Showgirl ikoncan" olarak lanse edilen Nazlı Hamarat, bir gecede giydiği kıyafete 60 bin TL harcayarak eleştiri oklarının hedefi olmuştu...

BEGÜM ÇELİKKOL
HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ
https://twitter.com/MAGAZINHT

Bandırma doğumlu olan Nazlı Hamarat'ın hayatı giyimiyle değişti... Bir davet için kıyafetine tam 60 bin TL harcayınca eleştiri oklarının hedefi olmuştu. "Kıyafet benim için önemli" diyen Hamarat'a Demet Akalın, "Nazlı Hamarat için televizyon kanalında 'Ünlü şarkıcı' dediler. Tanıyamadım bu kızı, kim? Kıyafetini 60 bin TL'ye almış" demişti. Bu cümleden sonra Hamarat'ın yıldızı parladı. Hamarat, Akalın'a "Demet hanım çeşitli paylaşım sitelerinde, magazin programlarında ve bulunduğu ortamlarda benim yaptığım albüm ve kıyafetlerim hakkında konuşup beni kendisiyle polemiğe sokmaya çalışıyor" diye yanıt vermişti.

Geçtiğimiz günlerde Hamarat'la konuştuk. Neden kendisine "İkoncan" denildiğini de sorduk...

Showgirl olarak lanse ediliyorsunuz...
Türkiye'nin ilk ve tek showgirl görevini üstleniyorum. Şarkı söylüyorum, dans ediyorum. Yurtdışındaki insanlarla çalışıyorum. Görsel olarak ilerliyoruz.

Bir de 'Yeni ikoncan' lakabınız var...
O lakabı da basın verdi...

Eda Taşpınar, İvana Sert, Süreyya Yalçın da ikoncan olarak biliniyor. Sizi onlardan ayıran ne?
Kendime ait bir tarzım var. Her zaman farklı giyiniyorum. Giyimim dikkat çekiyor... Normalde sadece showgirl olarak çıkacaktım ama katıldığım davetlerde, çıktığım televizyon programlarında giyimlerin dikkat çekmeye başladı. Bir giydiğimi bir daha giymiyorum. Magazinci arkadaşlar da "Showgirl ikoncan" dediler. Kıyafetlerimi kendim tasarlıyorum. Kumaşımı alıyorum, taşını alıyorum ve tasarlıyorum. Kıyafet markası çıkartacağım zaten. Kendi tasarımlarımdan oluşan. NH isminde bir marka olacak.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde okuyorsunuz. Nasıl girdiniz showgirl işine?
TÜRVAK'ta okuyordum. Emir Şaşmaz ile bir paylaşım sitesinde tanıştık. Bir projesi vardı. Projede benim de olmamı istedi. Anlaşmalarımızı yaptık. Ardından yurtdışında çalışmaya başladık. Pitbull gibi isimlerle düetlerim de olacak. Beş yıl sonra Jennifer Lopez’in yerinde olmak istiyorum. Şu anda Pitbull’la kim düet yaptı? Jennifer Lopez yaptı. “On The Floor” şarkısıyla şu anda dünyayı kasıp kavuruyor. Ben de 5 sene sonra yaptığım danslarla, şovlarla Jennifer Lopez’in bulunduğu noktada olmak istiyorum.

Bir yandan okul bir yandan işler zor olmuyor mu?
Makyajımı yapıp giyinmem, arabaya binip hava alanına gitmem,saat 07.00 uçağına yetişmem çok stresimi alıyor. İzmir´e varınca arabaya binip Ege Üniversitesi´ne okuluma yetişiyorum.Derslerimi ve sınavlarımı verdikten sonra yine arabaya binip, havaalanına, tekrar saat 14.00 uçağı ile İstanbu´a dönüyorum.Saat 16.00 da da dans dersleri için stütyoya giriyorum.

Albüm olacak mı?
Olacak... Hem Türkiye'den hem de yurtdışından sanatçılarla çalışacağım. Çok ünlü bir erkek popçuyla düet yapacağım... Yaptığım maxi single çalışmasında Costi Lonita, Ozan Çolakoğlu, Lütfü Bayülken, Cihan Okan ve Burak Buluç'la çalıştım. 24 Saat isimli parçamızın sözleri ise, Serdar Ortaç'ın Poşet, Fatih Ürek'in Sus şarkılarının bestecisi Burak Buluç'a ait. Bu şarkının bestesini de Costi Lonti yaptı.

Düet yapacağınız kişi Tarkan mı? Serdar Ortaç mı?
O kadarını söylemeyelim...

Dizi teklifi geliyor mu?
Geliyor elbette. Haftanın beş günü sette olmam gerektiği için olmuyor. Her gün okula gidiyorum. Dizi zor olur bu yüzden.

Bu aralar konser maratonunuz başlıyor...
Basel, Hollanda ve Stuttgart konserlerimiz olacak. Türkiye içinde de uzun bir maraton bizi bekliyor.