FB TW PIN NWS

Ronaldo'ya Beckham modeli

2007-01-16
Ünlü oyuncu David Beckham, Amerikan Futbol Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy ile anlaştı. Beckham, önümüzdeki sezondan itibaren bu takımın formasını giyecek.

Real Madrid Teknik Direktörü Fabio Capello, bazı yıldız oyuncuların artık Real Madrid takımında yer almayacağını ifade etmişti. Bunların başında Beckham ve Ronaldo geliyordu.

Real Madrid'de artık istenmeyen adam haline gelen bir diğer futbolcu Ronaldo da kendisine kulüp aramaya başladı. Şu an Ronaldo'ya resmi bir teklif gelmemiş olmasına rağmen Brezilyalı golcü ile ilgilenen kulüplerin sayısının her geçen gün arttığı belirtiliyor.

Real Madrid'den ayrılmasının kesinleşmesi üzerine bu futbolcu ile ilgilendiğini ilk olarak Suudi Arabistan'ın Al İttihad takımı duyurmuştu. Ayrıca Al İttihad, eski bir Real Madrid'li olan ve bu sezon İtalya'nın İnter takımına transfer olan Luis Figo'yu renklerine bağlamıştı. Bu arada Ronaldo'ya bir başka talip Amerika'dan çıktı. Amerika Futbol Ligi takımlarından New York Red Bulls Kulübü, Ronaldo'yu renklerine bağlamak istediğini açıkladı. New York Red Bulls'un Los Angeles Galaxy Takımı'na karşı transferde geri kalmamak için Ronaldo'yu transfer etmekte ısrarcı olduğu ifade ediliyor.

Şu an için resmi bir teklifte bulunmayan Amerikan kulübünün önümüzdeki günlerde bu transferi gerçekleştirmek için temaslara geçeceği öğrenildi.