FB TW PIN NWS

Roberto Carlos istifa etti

2014-12-21
Roberto Carlos istifa etti
Alınan kötü sonuçların ardında Süper Lig'de küme düşme hattına demir atan Sivasspor'da, Teknik Direktör Roberto Carlos görevini bıraktı.

Brezilyalı Roberto Carlos, "Ben de böyle olsun istemezdim, kalıp Sivasspor'u hak ettiği iyi yerlere getirmek isterdim fakat dün akşam yönetimle yaptığımız toplantıda oturduk, konuştuk. Teknik direktör değişikliğinin takıma belki de daha faydalı olacağını düşündüm ve böyle bir karar aldım" dedi.

Sivasspor'un başka bir teknik adamla devam etmesinin faydalı olabileceğini düşünen Carlos, "Yoksa kalıp bu takım için devam etmek, çalışmak isterdim ama o konuşmanın sonrasında ortak şekilde böyle bir karar alındı" dedi.

Türkiye'den bazı teklifler aldığını ancak takım ismi açıklamasının doğru olmayacağını dile getiren Carlos, "Öncelikle Brezilya'ya gidip ailemin yanında biraz dinleneceğim. Bunun sonrasında bazı teklifler ve düşünceler var. Bunları değerlendirip tabii ki futbol hayatının içerisinde devam edeceğim. Teklifler Türkiye'den. Tekliflerin ötesinde daha önemli olan bir şey var; Sivasspor'un, Sivas şehrinin ve taraftarımızın bana gösterdiği sevgi, vermiş oldukları bu imkan..." diye konuştu.