FB TW PIN NWS

Mondragon yedi, taraftar rezil etti

2006-10-19
Galatasaray iyi oynadığı mücadelede Mondragon'un yediği hatalı gol sonrası durdu. Taraftar ise gerek maç sonuna doğru tavırları gerekse de son dakikalarda sahaya girmesi ile tam anlamı ile rezil bir tavır sergiledi.

Maça çok hızlı başlayan Galatasaray 19. dakikada İliç ile golü buldu. Ancak 59'da Kronkamp'ın şok golü Galatasaray'ın moralini bozdu. Tüm hatları ile hücum etmeye başlayan ve İliç ve Ümit Karan'ın yerine Necati ve Hakan Şükür'ü oyuna alan Galatasaray, korner attığı bir pozisyonda kontra atak yiyerek kalesinde golü gördü. Gol 72. dakikada Kone'den geldi.

80. dakika sonrası taraftarlar hiç yakışmayacak hareketlerde bulunmaya başladılar. Gerets istifa sesleri yükselirken, bazı futbolcular da ıslıklandı. Kötü ortalar ve top kayıpları sonrası Olimpiyat Stadında uğultular yükseldi. 90. dakikada ise arka arkaya üç seyirci sahaya atlayarak, Galatasaray'ın büyük ihtimalle ceza almasına sebep oldular.

Son dakikada Necati net bir pozisyondan yararlanamadı ve maç 2-1 PSV lehine sona erdi. Grubun diğer maçında ise Liverpool deplasmanda Bordeaux'yu 1-0 mağlup etti.