FB TW PIN NWS

Konser Öncesi Kaprisleri

2006-07-12
Mariah Carey turnelerde sadece havlusunu tutacak bir hizmetçi istiyor. Jennifer Lopez geçtiği koridorların gardenya kokması için talimat veriyor. Ricky Martin ise teni daha bronz görünsün diye sahneye turuncu ışık taktırıyor.

Milyonların hayran olduğu dünyaca ünlü sahne ve sinema yıldızları; tuhaf huyları, kaprisleri ve “olmazsa olmaz” istekleriyle de dikkat çekiyor.

Konser ve film çekimlerinde organizatörleri, yapımcıları çileden çıkaran ünlülerin son örneği Jennifer Lopez oldu. Lopez geçtiğimiz günlerde İngiltere’deydi. Kaldığı otelde hiçbir görevlinin kendisiyle konuşmasını istemeyen Lopez, konsere çıkmadan önce geçeceği koridorların gardenya kokusuyla sulanmasını istiyor. Lopez, odasını beyaz leylaklar ve perdelerle donattırdı. 60 valizle geldiği otelde, tam dört kez oda değiştirdi. Kendisine özel spor salonu kurdurdu.

İşte hem dünyaca ünlü yıldızların hem de Türkiye’deki starların yer alacakları program, şov ya da konser öncesinde menajerlerinden istedikleri ve “olmazsa olmaz” dedikleri şeyler:

Pop yıldızı Mariah Carey, soyunma odasında her zaman özel bir hizmetçi bulundurulmasını istiyor. Hizmetçinin tek görevi ise Carey’e havlularını vermek. Hiçbir yerde en büyük rakibi Christina Aguilera’nın posterini görmek istemeyen Carey’nin kaldığı otel odalarına parke döşettiği de gelen haberler arasında...

Ricky Martin, teni bronz gözüksün diye üzerine çevrilen spotlara portakal rengi filtreler takılmasında ısrar ediyor.

Boğazına düşkünlüğüyle tanınan “pop turtası” Britney Spears ise şovlarından önce soyunma odasında mutlaka “Doritos” cips ve “Altoids” şeker bulundurulmasını istiyor.


TUHAF HUYLARI

Britney Spears’ın otel odasında telefon çalarsa, organizatör kendisine 5 bin dolar ceza ödüyor. Celine Dion ses tellerini korumak için saat 16’dan önce asla şarkı söylemiyor, kimseyle konuşmuyor. Eddie Murphy çekimlerde her üç saatte bir çorap değiştiriyor. Bir günlük çorap maliyeti 700 dolar.

BİZİM STARLAR

Yabancı starlar bu konuda sınır tanımazken bizimkilerin istekleri onlarınkilerin yanında masum kalıyor:

Tarkan’ın ilk şartı gideceği yere orkestrasının da birinci sınıfta uçması ve onlarla birlikte aynı oteli paylaşması. Kulisinde viski, antep fıstığı ve bol havlu bulundurulması da diğer şartı.

Mustafa Sandal konser öncesinde kulisinde soda ve zengin bir meyve tabağı istiyor. Musti’nin ikinci önemli şartı ise sessizlik.

Hülya Avşar’ın en büyük takıntısı hijyen. Çekimlere gittiği sette toza tahammül edemiyor. Makyaj masasında ise başkasının kullandığı ürünlere elini sürmüyor.

İbrahim Tatlıses’in simetri hastalığı var. Girdiği mekanda yamuk duran bir tablo, eğri duran halıya dayanamıyor. Yanında çiğ köfte için gerekli tüm malzemeyi taşıyor. Sadece Urfa’da yapılan isot olmadan yemek masasına oturmuyor.

Mehmet Ali Erbil, karavansız yaşayamıyor. Sözleşmelerine karavan ve masaj şartı koyduruyor.