FB TW PIN NWS

Kemal Ceyhan bir yandan yardım bir yandan müzik çalışmalarını sürdürüyor

2023-05-23
Kemal Ceyhan bir yandan yardım bir yandan müzik çalışmalarını sürdürüyor
Kemal Ceyhan bir yandan yardım bir yandan müzik çalışmalarını sürdürüyor.

'Şeker tadında' projesini hayata geçirerek öksüz ve yetim çocuklara destek olan ve onların eğitim masraflarını üstlenen aranjör Kemal Ceyhan, bir yandan yardımlara devam ederken diğer yandan müzik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sektöre değinen müzik adamı ve aranjör, müziğin arka bahçesinin çok pahalı olduğunu ifade ederek, “Bir yıl içinde çeşitli sesler ve aranje aletlerine 100 bin dolar harcadım. 4 dakikada dinlediğiniz eserlerin arkasında emek, yaratıcılık ve büyük maddi yatırımlar var” dedi.

Müzik dünyasında gündemin çok sıkı takip edilmesi gerektiğinin altını çizen Kemal Ceyhan, "Müzik dipsiz bir kuyu. İyi müzik dinliyorsanız arkasında büyük emek ve yatırım vardır. Ben müzikten kazandığımı sadece müziğe yatırarak ayakta kalmaktayım. Ama bir süre sonra yetenekle değil, bankadaki hesabı kadar olan şarkıcılar göreceğiz" diye konuştu.

Müziğin yanı sıra "Şeker tadında" projesine aralık vermeden devam edeceğini de vurgulayan Kemal Ceyhan, "Çocukların yüzlerindeki gülümsemeyi görme beni ve ekibimi çok mutlu ediyor. 20 kişilik ekibimle elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çocuklara yalnız olmadıklarını elimizden geldiğince hissettirmeye çalışıyoruz. Hareketimize katılmak isteyenleri projemize bekliyoruz" şeklinde konuştu.