FB TW PIN NWS

Gerets: Kazanmak zorundayız

2006-10-31
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, karşılaşmanın oynanacağı Philips Stadı'nda düzenlendiği basın toplantısında, PSV Eindhoven maçını kazanmak zorunda olduklarını belirterek, "Aksi bir neticede rüyamız burada sona erecek" dedi.

PSV Eindhoven ile kendi sahalarında oynadıkları maçın ikinci yarısından çok şeyler öğrendiklerini söyleyen Belçikalı teknik adam, PSV Eindhoven karşısında defansif bir oyun tarzı benimsemeyeceklerini ifade ederek, "Kazanmak için sahada olacağız. Bizim 7-8 puanımız olsaydı daha kontrollü oynabilirdik. Ancak oyuncularımız da bunun bilincinde hareket ediyorlar" diye konuştu.

Gerets, Eindhoven'de çok güzel günler geçirdiğini de kaydederek, "Stat olarak da burada çok güzel duygulara sahibim. Hollanda'nın da en güzel stadı olması, hem oyuncu hem de antrenör olarak burada büyük başarılar kazanmam benim için güzel duygular. Ancak kazanacağımız maçla bu duyguları değiştirmeye de hazırım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Galatasaray, PSV Eindhoven maçının hazırlıklarını karşılaşmanın oynanacağı Philips Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Sarı-kırmızlılar'da futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.