FB TW PIN NWS

Gerets: “İlk yarı iyi, ikinci yarı kötü oynadık”

2006-11-01
Galatasaray, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'ndaki dördüncü Hollanda'nın PSV Eindhoven takımına deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı ekip, grupta oynadığı 4 maç sonunda aldığı 1 puanla, averajla 3. sırada yer aldı ve gruptan çıkma şansını kaybetti.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, PSV Eindhoven karşısında ilk maçın tekrarını yaşadıklarını belirterek, "İlk maçta olduğu gibi iyi bir ilk yarı ve kötü bir ikinci yarı oynadık. PSV Eindhoven karşısında iki maçta da puan alamamamız çok üzücü. Rakibimiz özellikle ikinci yarıda bize oranla çok daha iyi bir oyun ortaya koydu. Ancak 10 kişi kalan bir takımda yapılan yardımlaşmalar ve sergilenen performans, bizim geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor'' dedi. Belçikalı teknik adam, karşılaşmanın hakemi ile ilgili olarak yorum yapmak istemediğini de sözlerine ekledi.

Koeman: “Bundan sonraki maçlarıu kazanıp, Galatasaray’ın UEFA’ya çıkmasını sağlayacağız”
PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman ise, Galatasaray karşısında zorlu bir maç oynadıklarını, ancak her şeye rağmen alının sonuçtan memnun olduğunu söyleyerek, "İlk yarı Galatasaray bizi çok zorladı. Bizim de üzerimizde bir baskı vardı. Ancak ikinci yarıda çok iyi bir maç çıkardık. İkinci tura yükseldiğimiz için büyük gurur duyuyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanarak, Galatasaray'ın UEFA Kupası'na devam edebilmesine yararlı sonuçlar almak istiyoruz'' ifadelerini kullandı. Bir basın mensubunun Türkiye'de çalışmak isteyip istemeyeceği sorusuna da Koeman, ''Neden olmasın'' cevabını verdi.