FB TW PIN NWS

Fener devreyi İzmir’de kapıyor

2006-12-08
Turkcell Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Galatasaray’ı yenerek puan farkını 7’ye çıkartan Fenerbahçe, ilk yarının son maçında bugün Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

İzmir Atatürk Stadı’ndaki mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

Fener’de 6 eksik
Fenerbahçe karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, sezonun ilk yarısını 3 puanla tamamlamak istiyor. Ankaragücü karşısına Galatasaray derbisinde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Edu’dan yoksun çıkacak olan Fenerbahçe’de, tedavileri süren Rüştü, Selçuk ve Kerim de maçta forma giyemeyecek.

Teknik direktör Zico, 13 Aralık Çarşamba günü UEFA Kupası’nda oynayacakları Eintracht Frankfurt maçını düşünerek, sakatlıkları yeni geçen Ümit Özat ve Mehmet Yozgatlı’yı da kadroya almadı.

Brezilyalı teknik adamın, Ankaragücü karşısında, Volkan, Önder, Lugano, Can, Uğur, Deniz, Appiah, Aurelio, Tuncay, Alex ve Kezman’dan oluşan ilk 11’e şans vermesi bekleniyor. Bu arada, Fenerbahçe'de 3 sarı kartı bulunan Tümer, Ankaragücü karşısında bir kart daha görürse cezalı duruma düşecek.