FB TW PIN NWS

Fener coştu bir kere: 4-1

2006-11-04
Ligde son haftalardaki çıkışını sürdüren Fenerbahçe, Gaziantepspor karşısında elde ettiği 4-1'lik galibiyetle, kazanma serisini sürdürdü.

Turkcell Süper Lig'de üst üste puan yitirdiği 8. ve 9. haftaların ardından çıkışa geçen sarı-lacivertliler, Fortis Türkiye Kupası'nda 2-0 mağlup ettikleri Gaziantepspor karşısında, ligde 4-1'lik galibiyet aldı.
Ligin 10. haftasında Kadıköy'de Kayserispor'u 4-1 yenen sarı-lacivertliler, kupada Gaziantepspor galibiyetinin ardından, 11. hafta deplasmanda Vestel Manisaspor'u 3-2, bu akşam da Gaziantepspor'u 4-1 mağlup etti.

APPIAH LİGDE İLK GOLÜNÜ ATTI
Fenerbahçe'yi Gaziantepspor maçında 1-0 öne geçiren golü atan Appiah, bu sezon ligde ilk golünü kaydetti.
Sarı-lacivertlilerin bu sezon Avrupa kupalarında çıktığı maçlarda 2 golü bulunan Appiah, ligdeki ilk golüne bu akşam imza attı.

ALEX BU SEZON 10. GOLÜNÜ ATTI
Fenerbahçe'nin hücumda en etkili oyuncusu Alex, sarı-lacivertli formayla bu sezon 10. golünü attı.
Gaziantepspor karşısında 59. dakikada attığı golle, takımını maçta 2-1 öne geçiren Brezilyalı futbolcu, tribünlere büyük bir sevinç yaşattı.

DEIVID'İN 3 MAÇTIR BOŞU YOK
Fenerbahçe'nin Brezilyalı forveti Deivid, Fortis Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Lig'de çıktıkları son 3 maçta da gol attı.
Kupada Gaziantepspor ile yapılan maçta bir gole imza atan Brezilyalı futbolcu, ligde geçen hafta Vestel Manisaspor karşısında 3 gol birden attı. Deivid, bu akşam Gaziantepspor ile yapılan lig maçında da fileleri havalandırarak, son haftaların en başarılı oyuncularından biri oldu.
Deivid, ligde ulaştığı 4 golle Alex'ten sonra takımın en golcü ikinci oyuncusu oldu.

UÐUR-ÜMİT DEÐİŞİKLİÐİ
Fenerbahçe'de, Gaziantepspor maçına ilk 11'de başlayan Uğur, 38. dakikada yerini Ümit'e bıraktı.
Teknik direktör Zico, sakatlık geçirdiği görülen Uğur'u oyundan alarak, 38. dakikadan itibaren savunmanın solunda Ümit'e görev verdi.
Karşılaşmaya 38. dakikadan itibaren dahil olan Ümit ortaya koyduğu performansla alkışlandı. Sarı-lacivertli futbolcu atılan 3 golde büyük pay sahibi oldu.

DİÐER NOTLAR
-Karşılaşmanın ilk yarısında az sayıdaki Gaziantepspor taraftarı, ''Anti-İstanbul'' yazılı pankart açmanın yanı sıra yanıcı maddeler yakınca, güvenlik güçleri müdahale etti ve yanıcı maddeleri söndürdü.
-Maçın 26. dakikasında Tuncay'a yaptığı hareket sonrasında Bekir sarı kart gördü. Stat hoparlörlerinden, sarı kart gören oyuncunun ismi iki kez yanlış anons edildi. Anons yetkilisi önce Mehmet, daha sonra Faruk'un kart gördüğünü anons ederken, hatasını düzeltmedi.