FB TW PIN NWS

En Seksi Keira Knightley

2006-04-28
Fransız modaevi ve kozmetik devi Chanel’in yeni yüzü “Aşk ve Gurur” filminin yıldızı Keira Knightley,dünyanın en seksi kadını seçildi.

FHM dergisinin En Seksi 100 Kadın oylamasında, 21 yaşındaki İngiliz sinema oyuncusu Knightley, okuyucuların oylarıyla en seksi kadın seçildi. Derginin oylamasında ikinci model Keeley Hazel, üçüncü de Scarlett Johansson oldu. Geçen yıl FHM 100 birincisi Kelly Brook bu yıl Angelina Jolie’nin arkasında beşinciliğe düştü.

Chanel yetkilileri, Coco Mademoiselle parfümünün yeni yüzü olarak seçilen Knightley’nin çeşitli filmlerde aldığı farklı rollerle halihazırda kendi markasını oluşturmuş parlak ve genç bir aktris olduğunu söylemişlerdi. Chanel, Knightley’nin ayrıca Chanel No. 5’in tanıtımlarında yer alan Catherine Deneuve ve Nicole Kidman gibi ünlü simalarınkine paralel bir zarafeti, güzelliği ve çağdaşlığı bulunduğunu açıklamıştı.

Kokain kullanırken çekilen fotoğraflarının bir gazetede çıkmasından sonra pek çok önemli işini yitiren 32 yaşındaki İngiliz manken Kate Moss, 2002’den bu yana Coco Mademoiselle’in yüzüydü.