FB TW PIN NWS

Emmy Ödüllerinin “24” Saati!

2006-09-01
Televizyon dünyasının Oscarları Emmy’ler, Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. CNBC-e’de de yayınlanan “24”, drama dalında En İyi Dizi, En İyi Yönetmen ve En İyi Erkek Oyuncu ödülleri dahil toplam 5 ödül aldı.

58. Emmy ödüllerinin sahiplerini bulduğu tören, Türkiye’de CNBC-e kanalından canlı olarak ekranlara geldi. Ödül törenine CNBC-e ekranlarından tanıdığımız “24” dizisi, damgasını vurdu. Yeni sezonda da, CNBC-e izleyicileriyle buluşacak olan “24”, drama dalında En İyi Dizi ve En İyi Yönetmen ödülüne layık görüldü. Kiefer Sutherland de, “24”teki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı. “24”ün Emmy ödülü kazanan 5. sezonu, 14 Eylül’den itibaren her perşembe 21.00’de CNBC-e’de ekrana gelecek.

Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülü, ‘Law and Order’daki rolüyle Mariska Hargitay’a gitti. Yine CNBC-e ekranından tanıdığımız ‘My Name Is Earl’ ise komedi dalında En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo ödülünü kazandı. Bu dalda En İyi Dizi ise ‘The Office’ seçildi.

Komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu ödülü ‘Monk’taki rolüyle Tony Shalhoub’a, En İyi Kadın Oyuncu ödülü ‘The New Adventures of Old Christine’deki rolüyle Julia Louis-Dreyfus’a gitti.

CNBC-e dizilerinden ‘The Sopranos’ ise drama dalında En İyi Senaryo ödülüne layık görüldü.

EN İYİ ANİMASYON ‘THE SIMPSONS’
En İyi Animasyon ödülü geçtiğimiz hafta ‘The Simpsons’a değer bulunmuştu. ‘Sideshow Bob’u seslendiren Kelsey Grammer ise En İyi Dublaj ödülünü alarak, ‘The Simpsons’ın ödül sayısını ikiye çıkarmıştı.