FB TW PIN NWS

Demet Işıl Yılmaz bu haberi davul zurna ile kutladı.

2020-10-15
Demet Işıl Yılmaz bu haberi davul zurna ile kutladı.
Demet Işıl Yılmaz bu haberi davul zurna ile kutladı.

Anne-çocuk videoları ile yayın hayatına başlayan, evlilik, karı-koca ilişkisi ve en son olarak da kadınlarda sıkça görülen meme kanseri konusunda çektiği videolarla kısa sürede tüm kadınların sesi olan Wediacorp’un iş ortağı YoutuberDemet Işıl Yılmaz”dan mutlu haber davul zurna eşliğinde geldi.

Yaklaşık 1 sene 3.evre meme kanseri tedavisi görmeye başlayan ”Demet Işıl Yılmaz’‘ geçtiği tüm yolları Youtube kanalında anlatmış ve kanser olduğunu anlama sürecini sevenleri ile paylaşmıştı. Bu sayede kendini muayene eden onlarca kadına teşhis konmuş ve tedavilerini hep birlikte almışlardı. Güzel haber Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda davul ve zurna ile geldi.

Girdiği ilk kontrolünden tertemiz çıkan ”Demet Işıl Yılmaz” takipçilerine verdiği sözü tutu ve kapısının önünde davul zurna çaldırarak yeni hayatını kutladı.

Kulağa ilk geldiğinde korkutucu ama süreçte sapasağlam durulması gereken kanser hastalığının en güçlü simgelerinden biri olan ”Demet Işıl Yılmaz”, bundan sonraki hayatında kendini iyileştirmeye ve tüm kadınların umudu olmaya adayacağını da sevenlerine duyurdu.