FB TW PIN NWS

Canaydın:'Benim hâlâ umudum var'

2006-11-02
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, önlerindeki fırsatları değerlendirmeleri durumunda 2000 yılındaki gibi yollarına UEFA Kupası'nda devam edebileceklerini söyledi.

CNR Fuar Merkezi'ndeki Uluslararası Autoshow Fuarı'nda Skoda standını ziyaret eden Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, stanttaki otomobillerle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Canaydın, stanttaki Skoda'nın Roomster marka uçan arabasının şovunu da büyük ilgiyle izledi. Başkan Canaydın, kendisinin de Skoda marka bir otomobil kullandığını ve kullandığı otomobilden memnun olduğu için yeni modelleri görmeye geldiğini söyledi. Başkan Canaydın, yeni modeller ve uçan araba şovunun kendisini çok etkilediğini belirtti.

Galatasaray'ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkma şansını kaybetmesiyle ilgili bir değerlendirmede de bulunan Başkan Canaydın, "Hollanda'da talihsiz bir mağlubiyet aldık. Ancak önümüzdeki fırsatları değerlendirirsek 2000 yılındaki gibi UEFA Kupası'nda yolumuza devam edebiliriz. İyi neticeler almak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Başkan Canaydın ayrıca, bazı gazetelerde kendisine ait '10 numara alacağız' yönünde çıkan açıklamaların gerçek dışı olduğunu ifade ederek, "Ben o tip açıklamaları yapan birisi değilim. Kullanmadığımı da herkes biliyor. Ama gereken bir transfer varsa yetkili birimlerimiz çalışıyor. Gerekeni yaparız" diye konuştu.