FB TW PIN NWS

Beşiktaş'ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi oldu

2019-10-20
Beşiktaş'ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi oldu
Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün yeni başkanı Ahmet Nur Çebi oldu.

Beşiktaş'ın Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda 3 isim; Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay yarıştı. Adaylardan Ahmet Nur Çebi aldığı 5009 oy ile başkanlığı kazandı...

Beşiktaş Spor Kulübü'nün yeni başkanı 5009 oy alan Ahmet Nur Çebi oldu. Beşiktaş'ın yeni Başkanı Ahmet Nur Çebi'den ilk açıklama geldi;

"Değerli Beşiktaşlılar,
Bugün düzenlenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a katılım göstererek bir aydan kısa bir sürede hazırlandığımız adaylık sürecinde bize inanıp oy veren herkese teşekkür ederim.
Söz verdiğimiz gibi bugünden itibaren güçlü Beşiktaş için çalışmalarımıza tüm hızıyla başlayacağız. 21 Ekim 2019 itibari ile Beşiktaş’ta yepyeni bir dönem başlıyor. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Sevgi ve saygılarımla,
Ahmet Nur Çebi"

Serdal Adalı açıklama yaptı ve Çebi'yi kutladı; "Genel Kurulumuzun takdiriyle başkanlığa seçilen Sn.Çebi'yi ve aday olarak yarışa heyecan katan Sn.Tekinoktay'ı tebrik ederim. Oy kullanmaya gelen tüm üyelerimize teşekkür ederim, bu kararın camiamıza hayırlı olmasını dilerim. Her şey Beşiktaş için. Kazanan Beşiktaş olsun." dedi.

Beşiktaş başkanlık seçimi için oy verme işlemleri bugün saat 10.30'da başladı. Kongre Divan Kurulu başkanı Uluç Gürkan seçildi. Beşiktaş Spor Kulübü başkanlığı için 8644 üye oy kullandı.

Bu arada kongrede siyah-beyazlı takımın eski Fransız futbolcusu Pascal Nouma ile şarkıcı Murat Boz da oy verdi. Oy verme işlemi sırasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Nouma, kendisi için önemli bir gün olduğunu belirterek, "İlk defa seçime katılıyorum. Mutluyum. Eski başkana teşekkür ediyorum. Bilmiyorum yeni başkan kim olacak. Ben yaşlandım ama Beşiktaşlıyım. Benim oğlum futbolcu olarak geliyor. O futbol oynayacak." ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi'nin listesi
Asıl üyeler: Adnan Dalgakıran, Emre Kocadağ, Fatih Hakan Avşar, Ahmet Mesut Urgancılar, Kemal Erdoğan, Enis Ulusoy, Erdal Torunoğulları, Berkan Gocay
Yedek üyeler: Umut Şenol, Bilgihan Sürmen, Hakan Daltaban, Fırat Fidan, Ali Efe Bezci