FB TW PIN NWS

Benzemez Kimse Sana, bomba gibi geliyor

2015-01-22
Benzemez Kimse Sana, bomba gibi geliyor
Benzemez Kimse Sana, bomba gibi geliyor

Efsane yarışma üçüncü sezonuyla ekranda İspanya’dan Portekiz’e, Çin’den Amerika’ya kadar dünyanın onlarca ülkesinde yayınlanan ve reyting rekorlarına imza atan ‘Your Face Sounds Familiar’, Türkiye’deki adıyla “Benzemez Kimse Sana” efsanesinin üçüncü dönem jürisinde her sezon olduğu gibi yine ekranların Huysuz’u usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu var.

YARIŞMACIYDI JÜRİ OLDU!..

İlk şampiyon Ümit Erdim bu sezonun jürisi Dursunoğlu’nun yanı sıra Türk popunun kraliçesi Nükhet Duru ve Benzemez Kimse Sana’nın sezon şampiyonu Ümit Erdim de jüride yerini aldı.Yarışmanın sunuculuğunu ilk sezondan bu yana Benzemez Kimse Sana’nın ‘vazgeçilmez’ ismi Murat Başoğlu üstlenirken, müzik direktörlüğünü ise, besteci ve aranjör olarak Türk müziğine adını altın harflerle yazdıran Attila Özdemiroğlu yapacak.

ŞAŞIRTAN SÜRPRİZLER!..

Nükhet Duru’dan Emel Sayın, Ümit Erdim’den Bülent Ersoy sürprizi ‘Benzemez Kimse Sana’nın ilk sezonunda Bülent Ersoy performansı ile şampiyon olan Ümit Erdim, üçüncü sezonun ilk bölümünde yeniden Bülent Ersoy performansı ile izleyicinin beğenesini kazanacak. Sesi ve şarkıları ile gönüllere taht kuran Nükhet Duru’nun ilk bölüm sürprizi ise herkesi çok şaşırtacak. Dünyaca ünlü plastik makyaj sanatçını Derya Ergün’ün üç saatlik çalışması ile tıpa tıp Emel Sayın’a benzetilen Nükhet Duru, programın açılışında yakın arkadaşı Emel Sayın’ın gardırobundan çıkarıp kendisine hediye ettiği kostüm ile sahneye çıkacak.

Üçüncü sezon yarışmacıları,

• Çocuklar Duymasın’ın patronu oyuncu Demet Tuncer,
• VINE fenomeni Eylül Öztürk (Memeli Mestan),
• Bir Demet Tiyatro’nun Asuman’ı oyuncu Deniz Özerman,
• Türkiye 2. Güzeli Berrin Keklikler,
• Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve ‘Aşk Doktoru’ Mehmet Coşkundeniz,
• Sunucu ve oyuncu Hakan Ka,
• Star TV’nin başarılı dizisi Aşkın Bedeli’nin Yaman’ı oyuncu Özgür Özberk ve
• Mandıra Filozofu’nun Şükrü’sü oyuncu Eser Eyüboğlu
Athena Grubu solisti Gökhan Özoğuz’un ‘Ben Böyleyim’ parçası ile 8 yarışmacının muhteşem bir açılış yapacağı “Benzemez Kimse Sana” ’da bir çok ilk yaşanacak.

Para ödülü vakıf ve derneklere gidecek

Madonna’dan Lady Gaga’ya, Barış Manço’dan Tarkan’a, Zeki Müren’den Michael Jackson’a kadar yüzlerce ‘ikonik sanatçı’nın geçmişten günümüze en popüler şarkılarının sergileneceği ‘Benzemez Kimse Sana’da yarışmacılar her hafta temsil ettikleri vakıf veya dernekler için yarışacak.