FB TW PIN NWS

Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'in ardından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasına Başakşehir Spor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'da rastlandı.

2020-03-25
Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'in ardından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasına Başakşehir Spor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'da rastlandı.
Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim'in ardından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasına Başakşehir Spor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'da da rastlandı.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı 23 Mart 2020 tarihinde açıklandı.

Kulübün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "İkinci Başkanımız Sn. Abdürrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde corona virüs (kovid-19) testi pozitif çıkmıştır" denildi.

Galatasaray spor kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim'in de koronavirüs testi 23 Mart 2020 tarihinde pozitif çıktı. Terim yaptığı açıklamada, "Bugün yapılan test sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak Etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" dedi. Türkiye'den milyonlar ikisi için de endişelendi. Galatasaray Kulübü, corona virüs testleri pozitif çıkan Fatih Terim ve Abdürrahim Albayrak için Twitter'da #BirlikteYeneceğiz! etiketini ve ikilinin fotoğrafını paylaştı.

Türk sporunda, Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim'in ardından üçüncü yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasına Başakşehir Spor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'da da rastlandı.

Dün (24 Mart 2020) tedbir amaçlı hastaneye giden ve test yaptıran Göksel Gümüşdağ ve eşi Müge Gümüşdağ'ın Kovid-19 test sonuçları pozitif çıktı.

Testler bugün (25 Mart 2020) sonuçlandı. Sonuçlanan testlere göre, Göksel Gümüşdağ ve Müge Gümüşdağ'ın Kovid-19'a yakalandığı belirlendi. Gümüşdağ Ailesi'nin sağlık durumuna ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.