FB TW PIN NWS
BioRank 2222

Nihat Sırdar

DoÄŸum tarihi : 19.Ekim.1976
Nihat Sırdar kaç yaşında : 48
Kilo & Boy :
Burcu : Terazi
Meslek : Komedyen
Nihat Sırdar doğum yeri : İstanbul

Nihat Sırdar Biyografisi

"RTÜK'ten en çok uyarı alan radyocu" kategorisindedir.

Nihat Sırdar, 19 Ekim 1976 tarihinde İstanbul’da Fatih, Kocamustafapaşa’da doğmuştur. Annesi Kıymet Sırdar, babası Mehmet Necati Sırdar’dır. Meslek lisesinde Makine Ressamlığı okudu. Üniversite sınavında başarılı olamayınca o dönem Best FM’in genel yayın yönetmeni olan Fatih Altaylı’yla iş görüşmesinden sonra radyoda getir götür işleriyle çalışmaya başladı. Makine Ressamı olmak için okudu ama radyocu oldu.

Nihat Sırdar, 1993 senesinden itibaren 12 yıl Best FM’de, 8 yıl Alem FM’de Nihat’la Curcuna ve Nihat’la Sivrisinek programlarını hazırlayıp sundu. Sabah saatlerinde gerçekleşen radyo programı, daha sonraları Nihat’la Muhabbet adını aldı. 2013 yılının Ekim ayında Alem FM’den Show Radyo’ya geçti ve aynı programları Show Radyo’da yapmaktadır.

Son yıllarda sabah ve akşam radyo programlarını stüdyo dışından da yapmaktadır. Yurtiçinde sıklıkla Yayın Otobüsü içinden; yurtdışında ise taşınabilir yayın donanımıyla Sivrisinek ile birlikte çeşitli yayınlar yaptı. Muhalif kişiliğiyle öne çıkan ve RTÜK’te en çok dosyası olan programcı ünvanına sahip olan Sırdar, programlarında ilan ettiği hashtag’lerle twitter trend topic’te Türkiye gündeminin ilk sıralarında yer almaktadır.

Nihat Sırdar, aynı zamanda Vatan, Takvim ve Akşam gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. 2000 yılından beri İyi Uykular Türkiye, Sivrisinek Dedin De Aklıma Geldi ve Bütün Kazlar Toplandık isminde sahne gösterileriyle 1000’den fazla kez sahneye çıktı ve çıkmaya devam ediyor.

2004 yılında Sunay Akın ile birlikte hazırladıkları sahne gösterisine uzun süre devam etti.

Nihat Sırdar, 2002 yılından beri Mehveş Sırdar ile evlidir.

Kaynak:Biyografi.info

Nihat Sırdar videoları

Tüm Nihat Sırdar videoları

Nihat Sırdar için yapılan aramalar

Nihat Sırdar, Nihat Sırdar biyografi, Nihat Sırdar hayatı, Nihat Sırdar özgeçmişi, Nihat Sırdar hakkında, Nihat Sırdar doğum yeri, Nihat Sırdar fotoğraf, Nihat Sırdar video, Nihat Sırdar resim, Nihat Sırdar kimdir?, Nihat Sırdar kaç yaşında?, Nihat Sırdar nereli, Nihat Sırdar memleketi