FB TW PIN NWS
BioRank 5677

Maddie Ziegler

Doğum tarihi : 30.Eylül.2002
Maddie Ziegler kaç yaşında : 22
Kilo & Boy :
Burcu : Terazi
Meslek : Dansçı
Maddie Ziegler doğum yeri : Pittsburgh, Pensilvanya, ABD

Maddie Ziegler Biyografisi

Sia Kate Isobelle Furler’ın ‘Elastic Heart’ şarkısına çekilen klipte ettiği dans ile tüm dünyayı kendine hayran bırakmış ve popülerleşmiştir.

Maddie Ziegler, 30 Eylül 2002 tarihinde ABD, Pensilvanya, Pittsburgh’da doğmuştur. Tam adı Madison "Maddie" Nicole Ziegler’dir. Annesinin ismi Melissa Gisoni, babası Kurt Ziegler’dir. Annesi ve babası, 2011'de boşandılar. Annesi daha sonra Greg Gisoni ile evlendi. Mackenzie adında bir küçük kız kardeşi vardır ve Ryan ile Tyler adında ikiz olan kardeşi vardır. 3 yaşından beri dans eden ve 40 kilo olan Maddie Ziegler, dansçılık yapmakta ve en büyük hayali Broadway’de dansçı yada koreografici olmaktır.

Maddie Ziegler, ABD’de yayınlanan ‘Dance Moms’ adlı çocuk dans yarışmasına katıldı. Burada tanınınca Sia Kate Isobelle Furler’ın 2013 yılında "Elastic Heart" adlı şarkısının klibinde oynamak için Los Angeles’a gitti.

Maddie Ziegler, 2013 yılında Sia Kate Isobelle Furler’ın ‘Elastic Heart’ şarkısına çekilen klipte Shia LaBeouf ile ettiği dans ile tüm dünyayı kendine hayran bırakmış ve popülerleşmiştir. Daha sonra yine 2014 yılında “Chandelier” ve "Big Girls Cry" ve 2016 yılında "The Greatest" kliplerinde dans etti.

2017 yılında “The Book of Henry” adlı filmde Naomi Watts, Sarah Silverman ile birlikte rol aldı.

Filmleri :
2017 - The Book of Henry (Christina Sickleman) (Sinema Filmi)
2016 - Ballerina (Camille Le Haut) (Sinema Filmi)
2015 - Homework & Hidden Talents (Shelby) (Tv Dizisi)
2015 - Austin & Ally (Shelby) 1bölüm (Tv Dizisi)
2012 - Drop Dead Diva (Young Deb) 1bölüm (Tv Dizisi)


Kaynak:Biyografi.info

Maddie Ziegler videoları

Tüm Maddie Ziegler videoları

Maddie Ziegler için yapılan aramalar

Maddie Ziegler, Maddie Ziegler biyografi, Maddie Ziegler hayatı, Maddie Ziegler özgeçmişi, Maddie Ziegler hakkında, Maddie Ziegler doğum yeri, Maddie Ziegler fotoğraf, Maddie Ziegler video, Maddie Ziegler resim, Maddie Ziegler kimdir?, Maddie Ziegler kaç yaşında?, Maddie Ziegler nereli, Maddie Ziegler memleketi