FB TW PIN NWS
BioRank 4922

Gizem Ay

Doğum tarihi : 29.Eylül.1988
Gizem Ay kaç yaşında : 36
Kilo & Boy :
Burcu : Terazi
Meslek : Model
Gizem Ay doğum yeri : İstanbul

Gizem Ay Biyografisi

“İşte Benim Stilim” 7. Sezon yarışmacısıdır.

Gizem Ay, 29 Eylül 1988 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Üniversite eğitimini Takı ve Mücevher Tasarımı Bölümü’nde tamamlamıştır. Modellik yapmaktadır.

174 cm. boyunda ve 56 kilo olan Gizem Ay, 2016 yılında Fox TV’de yayınlanan moda ve giyim yarışması “Gardırop Savaşları” programına katılıp birinci olmuştur.

6 Şubat 2017 tarihinde İşte Benim Stilim yarışmasına katıldı. 21 Kasım 2016 tarihinde başlayan “İşte Benim Stilim” 7. Sezon yarışması Tv8 ekranlarında yayınlanacak ve sunuculuğunu yine Öykü Serter'in yapacağı yarışmanın jüri üyeleri Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olacaktır. Konuk jüri olarak Kerimcan Durmaz haftanın bir günü yarışmada olacak.

Yarışmacılar Aleyna Eroğlu, Bahar Candan, Berna Doğan, Tuğba Çiğdem, Nursen Bahar Değerli, Dilara Taşkın, Merve Sevin, Müşerref Aydoğdu, Ecem Aka, Niran Yalaz, Simay Tokatlı, Deniz Serkanova ile mücadele edecektir.

Kaynak:Biyografi.info

Gizem Ay videoları

Tüm Gizem Ay videoları

Gizem Ay kitapları

Tüm Gizem Ay kitapları

Gizem Ay için yapılan aramalar

Gizem Ay, Gizem Ay biyografi, Gizem Ay hayatı, Gizem Ay özgeçmişi, Gizem Ay hakkında, Gizem Ay doğum yeri, Gizem Ay fotoğraf, Gizem Ay video, Gizem Ay resim, Gizem Ay kimdir?, Gizem Ay kaç yaşında?, Gizem Ay nereli, Gizem Ay memleketi