FB TW PIN NWS
BioRank 5752

Çağatay Akman

Doğum tarihi : 31.Temmuz.1998
Çağatay Akman kaç yaşında : 26
Kilo & Boy :
Burcu : Aslan
Çağatay Akman doğum yeri : Çankırı

Çağatay Akman Biyografisi

"Gece Gölgenin Rahatına Bak" adlı parçasıyla internette dinlenme rekorları kırmıştır.

Çağatay Akman, 31 Temmuz 1998 tarihinde Çankırı’da doğmuştur. Ailesi ile beraber İstanbul Zeytinburnu’nda oturmaktadır. Babası deri işiyle uğraşan Çağatay Akman’ın annesi ev hanımı ve bir ablası vardır. Gitar kursuna giden Çağatay Akman okumakta olduğu Ticaret Meslek Lisesini bitirmeden iki sene üst üste sınıfta kalınca okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Liseyi dışarıdan bitirmek için çalışıyor.

Çağatay Akman, Youtube sitesine kendisine ait beste ve sözü ile yüklediği parça Gece Gölgenin Rahatına Bak ile büyük bir hite ulaşmış 1 günde 300. binden fazla izleyici kitlesine ulaşmıştır. Gece Gölgenin Rahatına Bak videosu son duruma göre 200 Milyon’un üzerinde izlenmiştir. Son dönemlerde medyanını büyük ilgisini çeken Çağatay Akman en son İşte Benim Stilim ve Atv ekranlarında yayınlanan Melih Altınok’un Son Durak haber kuşağı programına katılmıştır. Yaptığı beste ve müziklerle ileride büyük başarılara imza atacağının şimdiden sinyalini vermektedir.

Youtube’da 240 milyon tıklanan “Gece Gölgenin Rahatına Bak” adlı şarkısıyla ortalığı kasıp kavuran Çağatay Akman'ın klibi Youtube'dan telif gerekçesiyle kaldırıldı. Şarkının orjinalinin Anna RF adlı grubun Jump adlı şarkısı olduğu belirtildi. Çağatay Akman, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Anna RF ile ilgili bir şeyin olmadığı belirtirken klibinin tekrar yayına gireceğini söyledi. 19 Haziran 2017'de şarkı YouTube'da tekrar yayımlanmaya başladı.

9 Haziran 2017'de "Sensin Benim En Derin Kuyum" adlı şarkısını yayımladı. "Sensin Benim En Derin Kuyum" 2017'de YouTube'da en çok izlenen videolardan biri oldu. Aynı zamanda Bizim Hikaye dizisinin jenerik müziği olan "Bizim Hikaye" şarkısı 14 Eylül 2017 tarihinde piyasaya çıktı. 15 Şubat 2018'de ise "Yüreğim Davacı" adlı şarkısını yayımladı. 21 Temmuz 2018'de "Çek Silahını Daya Göğsüme" adlı şarkısını yayımladı.

Çağatay Akman, 27 Kasım 2018 tarihinde "Ben Ne İnsanlar Gördüm" adlı şarkı şarkısını çıkardı.

Kitapları :
2018 - Nasıl Çağatay Akman Oldum

Filmleri ve Dizileri :
2017 - Bizim Hikaye (Çağatay) (12. bölümde konuk oyuncu) (Tv dizisi)


Kaynak:Biyografi.info

Çağatay Akman videoları

Tüm Çağatay Akman videoları

Çağatay Akman için yapılan aramalar

Çağatay Akman, Çağatay Akman biyografi, Çağatay Akman hayatı, Çağatay Akman özgeçmişi, Çağatay Akman hakkında, Çağatay Akman doğum yeri, Çağatay Akman fotoğraf, Çağatay Akman video, Çağatay Akman resim, Çağatay Akman kimdir?, Çağatay Akman kaç yaşında?, Çağatay Akman nereli, Çağatay Akman memleketi