FB TW PIN NWS

Polat: ''Hakan oynamak isterse oynar''

2007-04-20
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Adnan Polat, futbolu bırakıp bırakmayacağı sürekli konuşulan Hakan Şükür'ün 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğunu belirterek, ''Oynamak isterse takımda kesinlikle kalır'' dedi.


Adnan Polat, Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki kulüp binasında basın toplantısı düzenleyerek, şampiyonluk yarışından transferlere kadar her konuda yöneltilen soruları yanıtladı.


Hakan Şükür'ü sadece bir futbolcu olarak görmediğini vurgulayan Polat, ''Galatasaray'ın sembol isimlerinden biridir. Ama çıkıp oynayıp oynamaması, kadroda yer alıp almaması teknik heyetin inisiyatifindedir. Hakan da ona saygı gösterir'' ifadesini kullandı.


Polat, ''Teşvik primi ile ilgili görüşleriniz nedir?'' sorusu üzerine ise ''Teşvik priminin, Futbol Federasyonu tarafından suç olduğu belirtildi. Türkiye'de teşvik primi var, önlenmesi de imkansız'' yanıtını verdi.


Başkan Özhan Canaydın'a, maçlara gelmemesi ve taraftarların tepkilerine bu şekilde reaksiyon göstermesi konusunda hak verdiğini belirten Adnan Polat, taraftarın bu konuda hata yaptığını söyledi.