FB TW PIN NWS

“Ocean’s 13”de Al Pacino Farkı

2006-04-28
Oscarlı aktör Al Pacino, serinin üçüncüsü olan “Ocean’s 13” filminde rol alacak. Las Vegas’ta geçecek filmde Pacino, otel ve kumarhane kompleksi sahibi Willie Banks’i canlandırıyor.

Senaryosunu Brian Koppelman ve David Levien’in yazdığı filmi yine Oscarlı yönetmen Steven Soderbergh çekecek. Çekimlerine 21 Temmuz’da başlanacak filmin, 2007 yılında seyirciyle buluşması bekleniyor.

‘Syriana’daki rolüyle bu yılın En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscarı’nı alan George Clooney, grubun başkanı Danny Ocean’ı bir kez daha canlandıracak.

Brad Pitt, Matt Damon, Don Cheadle, Andy Garcia, Bernie Mac, Carl Reiner ve Elliott Gould’un bir kez daha kamera karşısına geçeceği filmde, bu kez kadın yıldız olarak Ellen Barkin yer alacak.

Julis Roberts İle Catherine Zeta-Jones Veto Yedi’

Warner Bros. şirketi, serinin daha önceki filmlerinde oynayan Oscarlı oyuncular Julia Roberts ile Catherine Zeta-Jones’un yeni filmde yer almayacaklarını açıklamış, bunun tamamıyla senaryoyla ilgili olduğunu ifade etmişti. Roberts, “Ocean’s 11” ve “Ocean’s 12”de rol alırken, Zeta-Jones gruba serinin ikinci filminde dahil olmuştu.