FB TW PIN NWS

Mert Günok'a dev talip

2015-03-30
Mert Günok'a dev talip
Mert Günok'a dev talip

Mert Günok'un sezon sonunda bitecek kontratını Eurosport.com Türkiye'ye değerlendirirken, ayrılık iddialarını yalanladı.


Ancak, İngiltere Premier Lig'in dünyaca ünlü kulüplerinden Manchester United'ın, Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki kalecisi Mert Günok'u transfer etmeyi düşündüğü belirtildi. İngiliz tabloid basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe ile kontratı sezon sonunda bitecek olan yetenekli kalecinin, Manchester United tarafından uzun süredir izlendiği ve yaz aylarında bu transferi bitirmek için harekete geçeceği ifade edildi.

Manchester United'ın bu transferi yapmak isteyen tek kulüp olmadığı ve İngiltere'den West Ham United ile birlikte Beşiktaş'ın da bu transfer için temaslarını sürdürdüğü yazıldı. Ancak, İngiliz devinin bu transferi bitirmek için gereken adımları atmaktan kaçınmayacağı iddia edildi.

Genç kalecinin menajeri Batur Altıparmak, Mert Günok'un sezon sonunda bitecek kontratını Eurosport.com Türkiye'ye değerlendirirken, ayrılık iddialarını yalanladı. Mert'in sözleşmesinin iki sezon önce de sona erdiğini ancak Fenerbahçe'de kaldığını belirten Altıparmak, "Mert şu an Fenerbahçe'de mutlu. Hatırlayacağınız üzere iki sezon önce de sözleşmesi sona ermiş ancak tekliflere rağmen Fenerbahçe'de kalmıştı. Sezon sonunda ne olur, zaman ne gösterir bilmiyorum ama şu an ayrılık gibi bir düşüncemiz yok" ifadelerini kullandı.