FB TW PIN NWS

MTV’nin En Güçlü Adayları

2006-09-25
2006 MTV Avrupa Müzik Ödüllerinde, rock grubu Red Hot Chili Peppers 4 dalda aday gösterildi.

MTV’den yapılan açıklamaya göre, 2 Kasım’da Kopenhag’da yapılacak gece için Red Hot Chili Peppers 4 dalda, Madonna, Shakira, Nelly Furtado, Christina Aguilera, Kanye West ve Muse 3 dalda aday gösterildi. MTV Avrupa sorumlusu Simon Guild düzenlediği basın toplantısında, gecenin sunuculuğunu Justin Timberlake’in yapacağını ve kendisine Nelly Furtado ve Muse’un eşlik edeceğini söyledi.

Dünyanın en büyük süper starlarını Kopenhag’a getireceklerini söyleyen Guild, bu yıl Kopenhag’daki ödül gecesini iki yerde düzenlemeye karar verdiklerini belirterek, bunun daha fazla kişinin töreni izlemesine fırsat vereceğini bildirdi. Kopenhag’daki Bella konferans merkezinde düzenlenecek ödül gecesine 3 bin, kentin ana meydanında kurulacak açık hava yerine de en az 10 bin kişinin katılması bekleniyor. 17 ülke televizyonu tarafından yayımlanacak gecede ödüllerin sahipleri Avrupalı hayranları tarafından belirlenecek.

2005’te Portekiz’in başkenti Lizbon’da yapılan MTV müzik ödül törenini yaklaşık bir milyar kişinin izlediği tahmin ediliyor. Bu yılki töreni ise 1,4 milyar kişinin izlemesi bekleniyor.