FB TW PIN NWS

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye kontrol anjiyosu yapıldı.

2016-01-15
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye kontrol anjiyosu yapıldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye kontrol anjiyosu yapıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kocaeli'de özel bir kontrol anjiyosu yapıldı. Ameliyatı sorunsuz ve başarılı geçen Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, 2004 yılında da Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesi'nde kalp ameliyatı olmuş, tıkalı 4 damarına müdahalede bulunulmuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin rutin sağlık kontrolleri çerçevesinde özel bir klinikte kontrol anjiyosu yaptırdığını açıkladı.

Kocaeli Çayırova'daki Anadolu Sağlık Merkezi'nde Prof. Dr. Sertaç Çiçek başkanlığındaki bir heyet tarafından gerçekleştirilen ameliyatta Devlet Bahçeli'nin kalp kapakçığına müdahale edildiği öğrenildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili E. Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, rutin sağlık kontrolleri çerçevesinde özel bir klinikte kontrol anjiyosu yaptırmıştır. Daha önceden planlanan bu tedavi süreci başarıyla tamamlanmıştır. Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu iyi olup, istirahat halindedir. Medyada yer alan spekülasyona dayalı haberlerin gerçekle bağı olmayıp, bu tip haberlerin dikkate alınmaması önemle rica olunur"