FB TW PIN NWS

Lopez, Dallas’tan Ayrıldı

2006-08-07
Ünlü yıldız Jennifer Lopez’in, 1970 ve1980’li yılların efsane dizisi “Dallas”ın hazırlıkları süren sinema filminden ayrıldığı açıklandı.

İnternetteki “imdb” sitesinin haberine göre, filmde John Travolta’nın canlandıracağı J.R. Ewing’in, alkolik eşi Sue Ellen rolünde izleyiciyle buluşması beklenen Lopez, fikrini değiştirdi. Jennifer Lopez’in basın sözcüsü Leslie Sloane Zelnick, oyuncunun “Dallas” kadrosunda yer almayacağını belirterek, “Lopez, Dallas’tan ayrıldı” açıklamasında bulundu.

Filmde “Bayan Ellie” rolünü üstlenmesi için yapımcıların Shirley MacLaine ile görüşmelerinin sürdüğü, Luke Wilson’ın da Ewing kardeşlerin en küçüğü Bobby’yi canlandırmasının beklendiği ifade edildi. Ailenin ele avuca sığmaz torunu Lucy Ewing rolü için de aralarında Jessica Simpson, Lindsay Lohan ve Kristin Cavallari’nin de bulunduğu ünlü yıldızların ismi geçmiş, sonunda rol 19 yaşındaki Katie Cassidy’nin olmuştu.

Filmden, daha önce de yönetmen Robert Luketic ayrılmış, onun yerine “Bend It Like Beckham” filmiyle tanınan Gurinder Chadha ile anlaşmaya varılmıştı.

1978-1991 ARASINDA BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ

“Dallas” dizisi, 1978-1991 yılları arasında Türkiye’nin de aralarında bulunduğu ülkelerde gösterilmiş ve büyük ilgiyle izlenmişti. Gösterildiği ülkelerde gündemi değiştirecek kadar merakla izlenen dizide, başrolü Larry Hagman (J.R), Patrick Duffy (Bobby), Victoria Principal (Pamela), Barbara Bel Geddes (Bayan Ellie) ve Linda Gray (Sue Ellen) üstleniyordu. Dizide J.R Ewing’i vuranın kim olduğunun ortaya çıktığı bölüm, halen tüm dünyada en çok izlenen sahneler arasında yer alıyor.