FB TW PIN NWS

Kemal Doğulu hastanede

2016-06-16
Kemal Doğulu hastanede
Kemal Doğulu hastanede

Beyoğlu’nda Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi Vişne Sokak’taki evinden dün akşam çıkarken merdivenlerden düşen Kemal Doğulu, ev sahibi tarafından kanlar içinde yerde bulundu. Doğulu, Taksim Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı.

Armağan Çağlayan: Omuriliği hasar görmüş olabilir

Öte yandan konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Armağan Çağlayan, "Omuriliği hasar görmüş olabilirmiş. Düştüğünde bulunana kadar çok kan kaybetmiş." diye yazdı.

İddiaya göre olay, Kemal Doğulu’nun yaşadığı Beyoğlu’ndaki apartmanda meydana geldi. Ayağındaki problem nedeniyle ayak bilekliği takan Kemal Doğulu, randevusuna gitmek üzere evinden çıktı. Ayağı takılan ünlü stilist, merdivenlerden düşerek yaralandı. Randevusuna gitmeyince ailesi, apartman görevlisinden yardım istedi. Doğulu, yaklaşık bir buçuk saat sonra kanlar içinde merdivenlerde bulundu. Taksim Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Doğulu’nun beyin travması geçirdiği ve omuriliğinde düşmeye bağlı zedelenme olduğu tespit edildi. Stilistin oyuncu kardeşi Kadir Doğulu, sosyal medyada abisinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu açıkladı. Dua edin yazılı bir fotoğraf paylaşan Doğulu: “Abimin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Tüm aile dua ediyoruz. Siz de abim için dua edin. Önce abim iyi olsun sonra neler olduğu anlatılır. Ailemiz dışında yapılan açıklamaları ciddiye almayın lütfen...” notunu düştü.